MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
2 z 3
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Prawdziwe flaki po neapolitańsku gotowane są w przecierze...
fot. Bartek Kieżun/materiały prasowe Wydawnictwo Buchmann

Co łączy Drakulę i Caravaggia? Neapol! Ugotuj flaczki po neapolitańsku i zjedz je we włoskim stylu. Posmakują do ostatniego kęsa

Flaki po neapolitańsku

Prawdziwe flaki po neapolitańsku gotowane są w przecierze pomidorowym z ziemniakami i selerem naciowym.

Zobacz również

Emeryci i renciści ze Żnina bawili się z okazji Dnia Matki. Oto relacja z "Parkowej"

Emeryci i renciści ze Żnina bawili się z okazji Dnia Matki. Oto relacja z "Parkowej"

Uderzyła w słup z bocianim gniazdem, wypadło pisklę

Uderzyła w słup z bocianim gniazdem, wypadło pisklę

Polecamy

Przed nami Dzień Bezpieczeństwa Narodowego na zamojskim Rynku Wielkim

Przed nami Dzień Bezpieczeństwa Narodowego na zamojskim Rynku Wielkim

Choroby dziecięce? Te wirusy są niezwykle groźne u dorosłych

Choroby dziecięce? Te wirusy są niezwykle groźne u dorosłych

Wszystkie żony Krzysztofa Ibisza. Dziennikarz trzy razy stawał na ślubnym kobiercu

Wszystkie żony Krzysztofa Ibisza. Dziennikarz trzy razy stawał na ślubnym kobiercu